Profil

Book en tid


ProfilAnja

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut (professionsbachelor) og lægeeksamineret fysiurgisk massør og under uddannelse til mindfulness instruktør. Jeg tilbyder kropsterapi/massage med fokus på sundhed og livsmod.

Med mine behandlinger får du et frirum med dig og dine behov i centrum. Gennem dialog og kropsbehandling bruger jeg mit nærvær og mine hænder til at støtte dig til bedre trivsel og opnå balance i krop og sind.

Book en tid hos mig hvis du ønsker at:
• Opbygge energi og overskud
• Slippe overflødig spænding
• Gribe dine ressourcer
• Styrke dit nærvær

Jeg giver instruktioner i relevante øvelser som hænger sammen med dine problematikker: Fx afspændings-, styrke - eller åndedrætsøvelser. Jeg formidler øvelserne på en let tilgængelig måde, som nemt kan integreres i hverdagen.

Cianne

Jeg er uddannet RAB godkendt zoneterapeut. RAB=Registreret Alternativ behandler.
Desuden er jeg uddannet og har kurser i øreakupunktur, baby/barn zoneterapi/massage, kost, vitaminer og mineraler, neuromuskulær terapi samt psykologi.

Jeg brænder for mit fag og det betyder meget for mig, at kunne give den rette behandling, som passer netop til dine behov.

Jeg er i Beauty Spot mandag, torsdag og fredag.

Susanne

Efter 15 år i detailbranchen, besluttede jeg, at tage mit liv op til revision.

Jeg tog uddannelsen som lægeeksamineret kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole og fandt ud af, at det skulle jeg have gjort meget før, for dét var bare mig.

Efter endt uddannelse begyndte jeg at undervise på samme skole samt på Frisør- og Kosmetikkerskolen i København. Derefter realiserede jeg min drøm og åbnede skønhedsklinikken Beauty Spot i Frederikssund.
 
Åbningstider


Mandag-Tirsdag
09.00 - 17.30
Onsdag
09.00 - 16.00
Torsdag-Fredag
09:00 - 17.30
Lørdag
10:00 - 14.00

 
 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System